Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"HITÜNK HŐSEI" IX. SZÖVEGEK

Cikkek

HITÜNK HŐSEI IX. VERSENYKIÍRÁS

2020.09.25

Mindkét verseny témája: A BIBLIA TÖRTÉNETE

 

A versenyt a többi levelezős versenyhez hasonlóan bonyolítjuk le. Két írásbeli forduló alkalmával megküldjük a jelentkező iskoláknak a feladatlapokat, majd a legeredményesebb tanulókat, egy helyi döntőre várjuk Ceglédre.

Csapatversenynél nem küldünk feladatlapokat, és nincs két forduló sem, mint a másik esetben. A versenyzőkkel március 22.-én  napján találkozunk. A szervezés érdekében kérjük, ha lehetséges, akkor már most jelezzék az iskolák indulási szándékukat.

 

Ebben a tanévben is versenyünket kiterjesztjük az 5-6. évfolyamos tanulókra is. Mind a levelezős, mind a csapatversenyben számítunk mind a két-két évfolyamra. A 7-8. és 5-6. évfolyamos tanulók a levelezős versenyen különböző nehézségű feladatlapokat kapnak, hasonlóan a csapatversenyen is korosztályuknak megfelelő feladatokkal versenyeznek.

A csapatversenyekre 3-4 fős csapatok jelentkezését várjuk. A csapatoktól előzetes feladatként ebben az évben is egy 3-4 perces PPT elkészítését, és a versenyen való bemutatását várjuk, természetesen a megadott témakörből. A versenyt szóbeli és írásbeli feladatokkal szeretnénk élvezetesebbé és izgalmassá tenni.

 

A JÁRVÁNYHELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL LEVELEZŐS VERSENYÜNKET DIGITÁLIS FORMÁBAN BONYOLÍTJUK LE.

 

BIBLIA TÖRTÉNETE

2019.09.30

A feladatlapok témája:

György Antal „Sötét helyen világító szövétnek”, MRE Kálvin Kiadója, Bp.,1997.

alapján, az alábbi beosztás szerint kerül összeállításra.